Murer Aarhus

Murer Aarhus

Har du brug for en professionel og kompetent murer i Aarhus?

Så har vi præcis hvad du er ude efter hos M. Tholund Mestermurer. Med mere end 20 års erfaring i murerbranchen har vi set, prøvet og løst de fleste opgaver før. Og vi er sikre på, at vi også kan bringe dig godt i mål med dit projekt.

Ræk ud til os, og fortæl os om hvad du ønsker – så giver vi dig et godt, konkret tilbud med på vejen, som du kan forholde dig til. Det er gratis og uforpligtende!

Opgaver, vores murer i Aarhus klarer for dig

Skal du have opdelt et rum med en solid murstensmur – eller måske flere? Eller er det facaden på din bolig, der trænger til en kærlig murerhånd, så den igen kan fremstå som var den ny? Eller skal du have støbt et betongulv i garagen? 

Uanset hvad dine behov er, så har vi kompetencerne hos M. Tholund Mestermurer til at efterkomme dét, du ønsker. Alt, du skal gøre, er blot at fortælle os hvad du vil have – så skal vi nok sørge for, at vi kommer godt i mål med projektet. 

Herunder kan du se et udpluk af de opgaver, vi løser for vores kunder:

  • Almen renovering og totalrenovering
  • Facaderenovering
  • Nyt badeværelse 
  • Tilbygninger (fx udvidelse af beboelse eller garager)
  • Totalentreprise – Reparation af tegltag / lægning af nyt tegltag
  • Alment murerarbejde
  • Betonarbejde

Skal vi også hjælpe dig godt i mål med noget lignende?

Få et gratis og uforpligtende tilbud i dag

Vil du have et gratis og uforpligtende tilbud fra vores murer i Aarhus?

Ræk ud til os i dag! Ring os op på tlf.: 23 33 01 13, eller skriv en besked til os gennem kontaktformularen her på siden. Beskriv hvad du vil have lavet – så giver vi dig et godt, konkret tilbud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Få dit tilbud her